frankrijktoplist.nl
Pagina:
Domaine de la Gagère

Terug naar Frankrijk TopList
Pagina: [1] [2]

Joke en Gerard
Cijfer: 8
Ook dit jaar wederom op La Gagere geweest. Nu voor periode van 14 dagen. Wederom alles weer goed geregeld. Ruime plekken, goed en verzorgd sanitair. Dus we komen volgend jaar absoluut nog weer voor een aantal dagen. - 26/07/2010 - 82.73.164.184

Ronald
Cijfer: 10
we hebben weer 3 weken genoten van deze supercamping, vooral het vele werk dat de vrijwilligers doen is bijzonder te noemen, alles ziet er zo verzorgd uit, en dat gebeurt niet vanzelf. Er waren een aantal klagers over dat er een tent in hun uitzicht stond en dat soort onlogica. Maar in alle redelijkheid wordt er direct gereageerd indien men een klacht heeft. Ik had 2 klachten die binnen enkele uren opgelost waren. Heel hardwerkende mensen hebben ook deze vakantie weer doen slagen. Wij komen ook volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid weer terug. SUPER bedankt,groeten Ron Petra en Deveny - 02/08/2008 - 213.46.144.65

ee visch
Cijfer: 5
Prachtige camping, maar waardeloze eigenaars. Een klusjesman was de hele dag bezig met het maaien van de grasvelden. Tijdens een uitstapje van mijn man en mij heeft hij onze electriciteitskabel daarmee doorgesneden. Hij heeft daarvoor een ander, ouder, kleiner en kwalitatief veel minder snoer teruggegeven. Toen we daarover hebben geklaagd bij de eigenaren werd er amper op gereageerd. Uiteindelijk werd het snoer weer weggehaald met de opmerking dar het in orde zou komen. Wat kregen we terug? Hun oude snoer waar ze de stekker en het aankoppelstuk van onze eigen afgesneden kabel hadden gezet met de opmerking dar dit een ander, nieuw snoer was. Dat klopte niet, want we hebben nog een extra kabel, bet zoeen als die doorgesneden was en die was dikker en langer! Zo word je dus voor de gek gehouden. Klagen daarover haalde niets uit. Mijn man werd ongelooflijk onbeschoft behandeld door de eigenaar. Daar gaan wij dus noooooit meer naar toe! - 05/07/2008 - 84.246.51.101

Hans en Gr
Cijfer: 10
Waren in mei/juni 2006 op deze camping. Heerlijke vakantie gehad mede dankzij het campingteam dat er alles aan doet om het de gasten naar de zin te maken. Het terrein ligt in een adembenemende omgeving. Ben door een terrasstoel gezakt en een uur later stond er een nieuwe klaar. Wat een service. Helaas werkte de eerste week het weer niet echt mee maar als extra service werd de sauna gratis open gesteld.De tweede week was grandioos. Een terrein waar we zeker nog eens een keer terug komen. Ook een uitstekende keuken en prima chef de cuisine. Absoluut een aanrader. - 05/01/2007 - 86.87.214.131

margreet
Cijfer: 10
dit is de mooiste naturistencamping die we ooit bezocht hebben. Gastvrij onthaal, prima voorzieningen en alle prijzen waren zo redelijk, voor wqat wij er voor terug kregen. Geweldig, in een woord..... WIJ KOMEN HIER BESLIST NOG EENS TERUG. WELLICHT AL IN MEI HET KOMEND VOOR JAAR!!! Margreet en Jan - 22/11/2006 - 81.45.225.126

Veronique
Cijfer: 9
Wij hebben dit jaar weer geboekt voor deze fijne camping. Prachtig gelegen, geeft je echt een gevoel van een waar paradijsje. Ik wou dat het alweer juni was..... - 28/02/2006 - 86.82.12.169

Sven
Cijfer: 8
Een aanrader voor iedere naturist. We hebben een heerlijke vakantie gehad op La Gagère. - 13/02/2006 - 80.126.171.49

Marlies en Durk
Cijfer: 9
We hebben een heerlijk verblijf in augustus 2005 op La Gagère gehad. We hadden maar 2 nachten willen blijven maar dat zijn er dus 10 geworden. Dat zegt dus al genoeg. Mooie omgeving, heerlijk zwembad, prima sauna en gezellige ontspannen sfeer. - 29/11/2005 - 80.126.171.49

Jos en Pauline
Cijfer: 8
Zie tot mijn schrik dat mijn cijferwaardering op het verkeerde nummer staat. Het moet absoluut een acht zijn en excuses voor de verkeerde becijfering in mijn vorige mail. groetjes Jos - 24/10/2005 - 80.126.171.49

Jos en Pauline
Cijfer: 1
We waren in augustus 2005 op de camping. We hebben ontzettend genoten. Komen beslist nog eens terug. - 13/09/2005 - 80.126.171.49

Uw IP-adres: 54.162.241.40
Naam:

Email-adres:

Waardering:

Review:

Voer afgebeelde code in:
CAPTCHA image
20 bezoekers online
De Frankrijk Toplist is een initiatief van toplijst.org en infofrance.org.
de Frankrijktoplist is een directe partner van Ook-in-Frankrijk.nl, de CampingTop100.nl en CampingGids.com
Orgineel script herontwikkeld doorMartin.

kaart, bungalow, stacaravan, huisje, d'azur, cote, chalet, mobile home, bretagne