frankrijktoplist.nl
Pagina:
Frans onroerend goed te koop van Nederlandse particulieren, geen bemiddeling of makelaarskosten,

Terug naar Frankrijk TopList
Pagina: [1] [2]

Mariette
Cijfer: 1
Plotsklaps is de rating vandaag verdubbeld... dat kan nooit eerlijk gegaan zijn!Vaker een cijfer gekregen (31 keer) en 30 keer bekeken! - 04/06/2012 - 82.252.32.115

kever
Cijfer: 1
dubieus hoe deze site aan zulke hoge ratings in de toplist komt. - 12/05/2012 - 128.6.224.107

ridderhof
Cijfer: 9
Vind het een goede site en per huis goede info evt met een brochure en wat joris betreft : zag een huis in zuid westen bij 3 makelaars resp 2x 55000 35000 duurder als op deze site - 05/04/2012 - 92.134.139.35

Joris
Cijfer: 1
De vraagprijzen op deze website zijn bij de lagere minimaal Euro 50.000 en bij de hogere tot zeker Euro 150.000 te hoog, Advies zoek meerdere lokale Franse makelaars in de regio waar u heen wilt. De regels betreffende koop/verkoop onroerend goed zijn in Frankrijk anders dan die in Nederland - 31/08/2011 - 217.115.137.222

Niek Peereboom
Cijfer: 8
Ik ben niet zo snel te porren om een kommentaar te schrijven maar doe dit nu uiteindelijk toch. Ik vind dit een prima site met duidelijke informatie waar iedereen goed mee kan werken en natuurlijk direkt kontakt kan opnemen met de verkoper!! Bedankt voor deze mogelijkheid die ook nog GRATIS is. - 16/11/2008 - 82.65.143.15

FKramer
Cijfer: 8
Prima site voor beide partijen, bespaart de koper 5% makelaarskosten, de verkoper heeft vaak voldoende plaatselijke ervaring en contacten waardoor alleen 7% overschrijvingskosten via de notaris verschuldigd zijn door de koper.Via een buurman ter plaatse is altijd een bezichtiging te regelen, dat kan ook geen bezwaar zijn. - 15/06/2008 - 82.217.218.141

Martin
Cijfer: 10
Idd, ik heb ook direct contact op kunnen nemen met de particulieren. Erg makkelijk! - 10/05/2008 - 78.27.7.99

Linda
Cijfer: 10
Je kan wel degelijk direct contact opnemen, is mij ook gelukt. Denk dat er niet goed gekeken is. Klik op de website op de button zoeken en vervolgens zie je een heleboel huizen waar je direct op de link 'Direct contact met de verkoper' kan klikken, en je ziet alle gegevens van de particulier. Hoe makkelijk wil je het hebben? - 18/01/2008 - 78.27.5.49

Marianne
Cijfer: 1
je bedoelt denk ik dat ie je niet naar de ver-koper stuurt - 08/12/2007 - 81.26.208.155

Peter
Cijfer: 1
Onjuiste info. Deze site verwijst je helemaal niet door naar de koper. Gegevens van verkoper ontbreken. Deze site wil je gewoon de makelaarsdiensten van Biguet verkopen. Dat mag, maar vertel dat dan eerlijk. - 07/12/2007 - 85.148.52.203

Uw IP-adres: 54.198.221.13
Naam:

Email-adres:

Waardering:

Review:

Voer afgebeelde code in:
CAPTCHA image
11 bezoekers online
De Frankrijk Toplist is een initiatief van toplijst.org en infofrance.org.
de Frankrijktoplist is een directe partner van Ook-in-Frankrijk.nl, de CampingTop100.nl en CampingGids.com
Orgineel script herontwikkeld doorMartin.

kaart, bungalow, stacaravan, huisje, d'azur, cote, chalet, mobile home, bretagne